Negatief Deens record in handen van Kenneth Perez

Kenneth Perez verruilde eind vorig seizoen Ajax voor PSV omdat hij onder Ten Cate geen basisspeler was. Halverwege de comeptitie keerde Perez terug naar Amsterdam omdat hij ook in Eindhoven als wisselspeler misbruikt werd. De titel ‘ideale wisselspeler’ geldt voor Perez echter ook in het Deense nationale team. Perez maakte zondag tegen Polen voor de 24ste keer zijn opwachting in de nationale ploeg van Denemarken. Opmerkelijk genoeg maakte de aanvallende middenvelder in geen van zijn interlands de negentig minuten vol en daarmee scherpte hij een Deens record.

Per Frandsen had met 23 wedstrijden het record in handen. Dat negatieve record is hij nu dus definitief kwijtgeraakt aan Perez. De Ajacied kwam twee jaar geleden tegen Israël het verst: 78 minuten.

Related posts