Boulahrouz vervangt Ryan Babel

Khalid Boulahrouz is opgeroepen als vervanger voor de geblesseerde Ryan Babel. Op het trainingskamp in Hoenderloo raakte de 21-jarige Babel zwaar geblesseerd. ( zie eerder bericht)

Van Basten sprak van een verdrietig moment. ‘Het gebeurde vrij onverwachts en van een duel was geen sprake. Wellicht is dit een gevolg van vermoeidheid, zo aan het eind van het seizoen’. Onderzoek wees uit dat Babel zijn enkelband heeft gescheurd, en dat hij het EK dus kan vergeten.
De tegenslag kwam bij alle betrokkenen hard aan bekende Van Basten. ‘Ryan zat helemaal stuk en dat is ook logisch. Aanvankelijk dachten we dat het nog meeviel, maar helaas is er toch sprake van een zware blessure’.
Van Basten besloot geen andere aanvaller, maar een extra verdediger op te roepen. Boulahrouz zat in eerste instantie bij de selectie voor het Europees kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland, maar viel afgelopen dinsdag als laatste af.

Related posts