NEC moet eerst spelers kwijt voordat Leonardo haalbaar is’

Dat Leonardo in de belangstelling staat van NEC is al langer bekend maar volgens trainer Mario Been van de Nijmegenaren zullen er eerst spelers verkocht moeten worden. “Dat ik Leonardo er graag bij wil, is bekend”, zegt Been in Voetbal International. “Maar je moet het wel in perspectief zien. NEC heeft weinig geld. Pas als we eerst spelers verkopen, komt er echt ruimte. Of er moet een investeerder komen. We moeten dus creatief zijn.”

NEC wil voor volgend seizoen twee aanvallers aantrekken. Kevin Bobson, die gehuurd was van Willem, wil naar het buitenland vertrekken en Jeremain Lens keert zoals het er nu naar uit ziet terug naar AZ, waarvan NEC hem geleend had. Daarom wil trainer Mario Been twee nieuwe vleugelspitsen.

Been doelt op de gehuurde Jeremain Lens en ex-Ajacied Kevin Bobson. Lens is in gesprek met AZ over een nieuw contract, maar de aanvaller was teleurgesteld in de aanbieding van de Noord-Hollanders. “Als de club niet met iets beters komt, dan wordt het voor mij minder leuk om terug te keren en zal ik misschien aansturen op een vertrek”, aldus Lens in Sportweek.

Zie ook eerdere bericht:
Geluiden rond interesse van NEC in Leonardo worden steeds luider
Barbara Barend: ‘Leonardo op weg naar NEC’
Ontevreden Leonardo: ‘Ajax liet mij helaas niet vertrekken naar NEC of FC Utrecht gaan’
Leonardo wil snel duidelijkheid van Ajax; clubs staan in de rij

Related posts