Kluivert denkt nog niet aan stoppen

Ondanks zijn inschrijving voor de cursus coach betaald voetbal hoopt Patrick Kluivert niet dat zijn actieve voetballoopbaan er op zit. “Ik zie mezelf wel als trainer terugkeren, maar pas straks”, vertelde de aanvaller aan het ANP. De spits hoopt op een nieuwe club. Kluivert begon zijn carrière alweer veertien jaar geleden bij ons Ajax en speelde vervolgens voor AC Milan, Barcelona, Newcastle United, Valencia, P$V en Lille. Bij laatstgenoemde club kwam hij niet in aanmerking voor een contractverlenging. Kluivert zit zonder club en is op zoek naar een nieuwe werkgever.

“Dat is toch mijn eerste optie”, zei de inmiddels 31-jarige Kluivert toen hij vandaag bij de cursus arriveerde. “Ik zie mezelf wel als trainer, maar pas straks. Als speler had ik altijd al een goed inzicht, daar wil ik graag iets mee gaan doen. Dit is een mooie manier om te beginnen. Als er op korte termijn geen nieuwe club komt tenminste. Momenteel is er nog geen club geweest waarvan ik zeg: dat is wat voor mij.”

Related posts