FOTOVERSLAG 4E PARA SMIT TOERNOOI

Afgelopen zondag werd op de trainingsvelden van Ajax voor de 4e keer het Para Smit Supporterstoernooi gehouden. Ondanks dat de weergoden ons niet helemaal goed gezind waren maakten de deelnemers er toch een gezellige dag van. Met een 3e en 2 maal een tweede plaats in de vorige edities van dit toernooi werd er ook dit jaar weer veel verwacht van ons eigen AjaxF-side.nl team. Die verwachtingen werden volkomen waar gemaakt want achtereen volgens werden Hilversum (1-0), Helmond(2-0), Vak410(2-0), Maluku (1-0) en Wezep (1-0) verslagen waardoor we glansrijk 1e werden in de poule met een doelsaldo van 7 voor en nul tegen. In de kwartfinale was echter OSV met 1-0 te sterk. Dat dit geen schande was bleek wel want OSV won uiteindelijk ook het toernooi. Hieronder een fotoverslag. Met dank aan Jacques en Snip voor het fotowerk!


De barbeque stond al vroeg aan


De bekers stonden al te glimmen

De uiteindelijke winnaars: OSV

Ondertussen genieten van een lekker muziekjeRelated posts