Vertrekkende Silooy: ‘Ajax weet mij niet te waarderen’

Sonny Silooy moet komend seizoen vertrekken bij Ajax. De voormalig speler van Ajax was de afgelopen jaren actief als jeugdtrainer op de Toekomst. Eerder had de huidige trainer van de A1 de D2-pupillen onder z’n hoede.

De beleidsbepalers in Amsterdam besloten om Frank de Boer komend seizoen te laten doorschuiven van de D1-pupillen naar de A1, waardoor Silooy moet vertrekken. De oud-international is daarover woedend en liet dit weten voor de camera van RTV Noord-Holland. Komend seizoen gaat hij aan de slag bij de amateurs van Young Boys in Haarlem.

“Daar is het beter georganiseerd dan bij Ajax en weten ze me wel te waarderen.” De laatste klus van Silooy is bij Ajax is het Copa Amsterdam toernooi. De Amsterdammers zijn titelverdediger en begonnen gisteren met een 1-0-zege op Juventus.

Zie ook eerdere bericht:
Ajax niet verder met Sonny Silooy

Related posts