Ook Suarez en Sulejmani genoemd in geruchtencircuit Schalke 04; ‘Engelaar bijna rond’

Nadat eerder bekend werd dat Kennedy Bakircioglu in de belangstelling zou staan van Schalke 04 worden nu ook de namen van Luis Suarez en Miralem Sulejmani in verband gebracht met de Duitse topclub. Ook Adrian Mutu (Fiorentina), Jefferson Farfan (PSV), Nikola Kalinic (Hajduk Split) worden genoemd. Andreas Müller van de Noord-Duitse club laat tegenover fcschalke.nl echter niets los over de rits aan namen die genoemd worden: “Natuurlijk zullen er spelers afvallen, maar zonder tijdsdruk gaan we goed bekijken wie er bij ons zou passen.”

Waarschijnlijk hoeft Schalke voor één positie niet meer te zoeken. Een bron van fcschalke.nl meldt hen dat het bijna zeker is dat Fred Rutten middenvelder Orlando Engelaar mee zal nemen naar Schalke 04. “Ik kan nog niet zeggen of hij wilt komen”, aldus Fred Rutten.

Related posts