Huntelaar: ‘Het is aan Ajax’

Klaas-Jan Huntelaar staat momenteel in de belangstelling van vele Europese topclubs, en mocht de spits goed presteren op het aankomende EK, dan zal de belangstelling alleen maar toenemen. Dat hiermee een vertrek definitief is, is nog allerminst zeker volgens de Dremptenaar.

‘Wanneer je naar behoren presteert dan weet je dat je in de belangstelling staat bij diverse clubs. Maar het is natuurlijk wel zo dat ik nog een tweejarig-contract heb bij Ajax, en mocht Ajax mij niet willen laten gaan, dan blijf ik gewoon in Amsterdam’. De belangrijkste kandidaat om Huntelaar in te lijven is op dit moment FC Barcelona (zie bericht) en kersvers Champions Leaque winnaar Manchester United.
Huntelaar die op dit moment in voorbereiding is met Oranje op het aankomend EK, laat weten nog niet bezig te zijn met de geruchten over een buitenlands avontuur. ‘Ik speel momenteel voor Oranje en wil daar de komende weken zo goed mogelijk presteren’

Related posts