Feyenoord wil Kluivert inlijven

Patrick Kluivert zou wel eens binnen recordtempo een nieuwe club gevonden kunnen hebben. De aanvaller, wiens contract bij OSC Lille niet verlengd zal worden, staat naar verluidt in de belangstelling van Feyenoord.

Volgens het Franse L’equipe zouden de Rotterdammers in de 31-jarige routinier een tijdelijke oplossing zien van het spitsenprobleem. Het afgelopen seizoen trachtte Feyenoord eveneens een aanvalsmaatje voor Roy Makaay in te lijven, toen zonder succes. Bij een komst van Kluivert zou deze samen met Makaay een duo kunnen vormen. Daarbij zou het aantrekken van een jong talent aantrekkelijker worden, zodat deze in de schaduw van het ervaren trio Makaay, Kluivert en Mols klaargestoomd kan worden voor een rijke Feyenoord-carrière.

Voor de 37-jarige Michael Mols zou hierbij dezelfde rol zijn weggelegd als tijdens de laatste editie van de Eredivisie. De oud-speler van onder andere ADO Den Haag maakte zijn minuten als pinch-hitter, al moest de fysiek sterke spits in de tweede seizoenshelft vaker opdraven dan gepland. Bij een komst van Kluivert zou de druk op Mols enigszins worden gelicht.

Related posts