Geluiden rond interesse van NEC in Leonardo worden steeds luider

Dat Leonardo in de belangstelling staat van NEC was al bekend (zie eerdere bericht). Het Algemeen Dagblad meldt vandaag dat de coach van de Nijmegenaren’; Mario Been, in de Braziliaan de ideale opvolger van Kevin Bobson zien. Bobson tekent definitief geen nieuw contract bij NEC. De linksbuiten kon het met de Nijmegenaren niet eens worden over de financiële voorwaarden. Daarop werd maandag besloten de onderhandelingen af te breken.

Been heeft in het verleden bij Feyenoord samengewerkt met Leonardo. De Braziliaanse aanvaller heeft nog een contract voor een jaar in Amsterdam en kwam dit seizoen, mede door blessures, acht keer in actie in de eredivisie.

Leonardo kwam de laatste maanden, terwijl hij eindelijk fit was, niet in de plannen van interim-coach Adri Koster voor. De 25-jarige linkspoot kwam dit seizoen niet verder dan één basisplaats en zeven invalbeurten. Of Van Basten Leonardo er wel bij wil houden zal moeten blijken. Er heeft vooralsnog geen gesprek tussen beiden plaats gevonden.

Zie ook eerdere bericht:
Barbara Barend: ‘Leonardo op weg naar NEC’
Ontevreden Leonardo: ‘Ajax liet mij helaas niet vertrekken naar NEC of FC Utrecht gaan’
Leonardo wil snel duidelijkheid van Ajax; clubs staan in de rij

Related posts