Barcelona meldt zich voor Huntelaar

Al enkele weken gaan de geruchten over een mogelijk vertrek van Klaas-Jan Huntelaar bij Ajax. Volgens de Spaanse krant ‘Sport’ heeft FC Barcelona haar ogen gericht op de spits van Ajax, en lijkt de interesse nu zeer concreet te worden. De nieuwe trainer Josep Guardiola wil Huntelaar graag toevoegen aan zijn selectie, en bestempelt de komst van de Dremptenaar zelfs als prioriteit.

Huntelaar zelf liet na het Play-off duel tegen Twente weten, dat hij nog niets wilde zeggen over een mogelijk vertrek uit Amsterdam. Het is echter geen geheim dat Klaas-Jan graag zijn kunsten wil vertonen in de Champions Leaque, en aangezien Ajax voor het derde achtereenvolgende jaar weer veroordeeld is tot de UEFA Cup lijkt een vertrek aanstaande. Barcelona zou zich inmiddels al hebben gemeld bij Ajax, om te onderhandelen over de transfer naar de Catalaanse hoofdstad.

Related posts