Naast feyenoord en Heerenveen meldt ook Ajax zich bij Sparta voor Emnes

Volgens Sportweek heeft de Amsterdamse club zich, in navolging van Heerenveen en feyenoord, bij Sparta gemeld voor de aanvaller. Volgens het weekblad hebben de drie clubs inmiddels toestemming gekregen om met Emnes te spreken over een transfer.

De interesse is opmerkelijk te noemen, aangezien eerder vanuit Sparta werd ontkend dat de 19-jarige aanvaller met Danny Blind mee zou gaan naar Ajax. Blind vertrok eerder deze maand bij Sparta om bij Ajax aan de slag te gaan als technisch manager.

Bij Sparta heeft Emnes nog een contract lopen tot 2010, maar de Kasteelclub wil dit graag verlengen tot medio 2012. RTV Rijnmond meldde eind vorige maand echter dat de jeugdinternational niet van plan is zijn handtekening te zetten onder een nieuwe verbintenis.

Emnes bloeide bij Sparta na de aanstelling van trainer Foeke Booy helemaal op bij Sparta. De aanvaller kende een moeilijk eerste half jaar, maar onder Booy groeide hij uit tot één van de smaakmakers op Het Kasteel. In totaal speelde hij 56 keer in het het rood-witte shirt. Daarin was hij negen keer trefzeker, waarvan acht doelpunten de afgelopen maanden werden geproduceerd.

Related posts