Het Para Smit toernooi komt er aan!

De domper na het gelijke spel tegen fc Twente en het niet plaatsen voor de voorronde van de CL is nog groot. Juist daarom is het goed dat we op zondag 25 Mei nog het Para Smit toernooi hebben. Op deze manier kunnen we het seizoen toch op een leuke manier voor onszelf afsluiten. De teams zijn er klaar voor en het fijne is dat het tijdens dit toernooi niet het belangrijkste is wie er wint, maar dat de gezelligheid voorop staat. De organisatie is er weer in geslaagd om alles op tijd gereed te hebben en wil via deze weg iedereen die het toernooi mogelijk maakt hartelijk bedanken. Met name onze sponsoren zonder wie dit toernooi niet mogelijk zou zijn!

Het toernooi wordt weer gehouden waar het allemaal begon: op de trainingsvelden van Ajax en het Supportershome is uiteraard ook open. Het toernooi begint om12.00 uur en om 17.00 uur is de finale. Hierna volgen nog de prijsuitreiking en de jaarlijkse tombola. Gedurende de hele dag zullen er leuke activiteiten voor de kinderen, een bbq en een DJ zijn.

Ook wanneer je niet voetbalt is het Para Toernooi erg leuk om heen te gaan, het wordt een mooie dag voor alle Ajacieden!

Tot dan!

Para…voor altijd!Lees onderstaande verslagen van de voorgaande edities:
Ook 3e Para Smit toernooi groot succes!
Zeer geslaagd 2e Para Smit Toernooi! + Fotospecial
Para Smit toernooi groot succes!

Related posts