Geruchten worden steeds hardnekkiger maar De Zeeuw ontkent belangstelling Ajax

De geruchten rond de toekomst van Demy de Zeeuw (foto) worden steeds hardnekkiger. ‘Die toekomst ligt niet meer in Alkmaar bij AZ, maar in Amsterdam, bij Ajax. De international zou allang rond zijn met de club, alleen moeten Ajax en AZ het nog eens worden,’ aldus insiders. De Zeeuw zelf zegt echter van niets te weten.

De Zeeuw reageert deze week in Sportweek op alle verhalen dat hij Marco van Basten volgt naar Ajax. ‘Ik snap de optelsom die sommige mensen maken. Omdat ik basisspeler ben van Oranje en de bondscoach na het EK naar Ajax gaat, schrijven mensen dat ik ook naar Ajax zal gaan. Iedereen neemt dat gerucht over, maar er speelt helemaal niks rond mij vanuit Amsterdam,’ aldus de 24-jarige middenvelder.

Related posts