‘Huntelaar richt zich eerst op EK; Ajax biedt salaris van vier miljoen euro’

Klaas Jan Huntelaar liet na de uitschakeling door FC Twente voor de Champions League weten nog te spelen met de vraag of hij in Amsterdam wil blijven. “Ik weet het nog niet. Ik ga me nu eerst richten op het EK en daarna zal ik eens rustig over mijn toekomst gaan nadenken”, aldus de nummer 9, die de uitschakeling als dramatisch typeerde.

Volgens De Telegraaf heeft Ajax Klaas Jan Huntelaar voor verlenging van zijn contract ‘naar verluidt’ een verbetering van zijn salaris tot maar liefst vier miljoen euro aangeboden. Of dat samen met de komst van voormalig spitsen als Van Basten en Bergkamp Huntelaar het mislopen van de Champions League kan doen vergeten blijft echter de vraag. „Dit is niet het moment om over mijn toekomst te praten” aldus Huntelaar in De Telegraaf.

Related posts