Ajax meldt zich officieël voor Douglas

Ajax heeft zich officieël gemeld bij zaakwaarnemer Rob Cohen voor verdediger Douglas, zo bevestigt Cohen vandaag. De jonge Braziliaan brak gedurende de tweede seizoenshelft door in Enschede. Zaakwaarnemer Rob Cohen liet weten enigszins verrast te zijn door de Amsterdamse interesse.

“Bij Ajax hadden ze hem vorig jaar zelfs gratis kunnen krijgen, maar toen wilden ze hem niet,” aldus zijn Rob Cohen over Douglas. Twente hapte uiteindelijk wel toe. Tijdens beide play-offduels was Douglas de baas over de Amsterdamse spits Klaas-Jan Huntelaar.

Bij Ajax ziet men in Douglas de opvolger van John Heitinga, die naar Atletico Madrid vertrekt. Volgens Cohen moet de verdediger, die nog een contract tot medio 2010 heeft bij FC Twente, “een paar miljoen” kosten. Fred Rutten, die FC Twente gaat verruilen voor Schalke 04, zou echter ook geïnteresseerd zijn in Douglas. Bij de Enschedese club onthoudt men zich voorlopig van ieder commentaar.

Related posts