Perez: Plek in voorronde CL behoort toe aan Ajax

Kenneth Perez vindt dat Ajax een plek in de voorronde van de Champions Leaque al heeft verdiend. ‘Als je als tweede eindigt in de competitie, dan hoor je gewoon voorronde Champions Leaque te spelen. Maar met dit systeem is het mogelijk om alles nog te verspelen’.

Perez is duidelijk over de Play-offs.’ Het is een oneerlijk systeem. Kijk maar naar Nac die nu door de play-offs veroordeeld zijn tot het spelen van intertoto voetbal, terwijl zij als derde zijn geeindigd in de competitie’. Over de aankomende ontmoeting met FC Twente is Perez duidelijk. ‘Wij hebben alles te verliezen en zij alles om te winnen, maar dat weet je als je bij Ajax voetbalt en dat is ook niet erg. We moeten de kracht van Twente nou ook weer niet overschatten. Zij hebben een goede ploeg die moeilijk te verslaan is, maar in de competitie zijn wij altijd nog tweede geworden en zij vierde dus wat dat betreft moeten wij van onze eigen kracht uitgaan en zondag de prijs pakken die wij over een heel seizoen gezien verdiend hebben’.

Related posts