‘Emanuelson moet mee naar het EK!’

Ajacied Urby Emanuelson moet mee naar het EK! Dat is de uitslag van een poll op VI.nl die door maar liefst zo’n zestigduizend bezoekers werd ingevuld. De zestigduizend bondscoaches vinden niet dat Orlando Engelaar, Nigel de Jong, Denny Landzaat en ex-Ajacied Hedwiges Maduro het verdienen uit te komen op de EK-eindronde in Oostenrijk en Zwitserland.

Als Marco van Basten de raad opvolgt, laat hij naast de vier middenvelders ook doelman Sander Boschker, verdediger Kew Jaliens en aanvaller Danny Koevermans afvallen van zijn voorlopige selectie. Zij mogen, wat de deelnemers die op VI.nl een selectie samenstelden, thuisblijven. ‘Het Volk’ had overigens Clarence Seedorf er graag bij gehad; 96 procent van de stemmers nam de middenvelder van AC Milan op hun selectie.

Kijk hier voor de volledige uitslag.

Related posts