Dit weekend Terborg Toernooi met o.a. Ajax, feyenoord en psv

Dit weekend staat het internationale A-jeugdvoetbaltoernooi in Terborg staat weer voor de deur. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 mei op Sportcomplex De Paasberg en onze partnersite Voetbalzone.nl is als vanouds een van de sponsors. Oranje-internationals als Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder of Denny Landzaat zetten in het verleden voet op Gelderse bodem, maar de buitenlandse inbreng was met José Reina, Maicon, Maxwell en Robbie Keane er niet minder om.

Tijdens de loting van de 29ste editie werden twee sterke poules geloot. Hans van der Zee, Andries Ulderink en Tim Bakens hadden geen moeite om de trekking van het gerenommeerde toernooi tot een goed einde te brengen. Ajax, De Graafschap, Atlético Mineiro en Fenerbahçe werden bij elkaar in een groep gestopt, terwijl titelverdediger PSV, Feyenoord, FC Porto en AS Roma in de andere groep werden geplaatst.

De aftrap van het toernooi is vrijdag 16 mei om 16:00 uur met een voorwedstrijd tussen het eerste elftal van De Graafschap en het Streekteam Oude IJsselstreek. Na de voorwedstrijden volgen diezelfde vrijdag nog vier poulewedstrijden. Zaterdag 17 mei volgen de overige pouleduels. Zondag 18 mei volgen de finaleronden.

Meer info: Terborgtoernooi.nl

Related posts