Zaakwaarnemer en ook Danny Blind: ‘Huth niet naar Ajax’

Robert Huth blijft ondanks de vermeende belangstelling van Ajax gewoon bij Middlesbrough. Tegenover SkySports sprak de zaakwaarnemer van Huth de berichtgeving tegen. “Ik heb de geruchten gehoord, maar er is niets van waar”, aldus Manfred Schulte. “Robert staat onder contract bij Middlesbrough en is niet van plan om te verkassen. Hij focust zich nu om zich klaar te stomen voor komend seizoen.”. Volgens Schulte is de belangstelling van Ajax ook niet concreet: “Ik heb de geruchten gehoord, maar volgens mij zit er weinig waarheid in.”

Ook Danny Blind laat in het voorbijgaan blijken dat Huth niet in beeld is bij Ajax. Blind is dan nog wel niet officieel in dienst bij Ajax maar verwacht mag worden dat hij toch al op de achtergrond betrokken is met de aankopen voor komend seizoen. “Huth? Die naam heb ik in ieder geval nog niet horen noemen”, aldus Blind.

Zie ook eerdere berichten:
Robbert Huth weer gelinkt aan Ajax
‘Ajax probeert Huth en Antunes aan zich te binden’

Related posts