Adriaanse wil ook Gentenaar naar Salzburg halen

Niet alleen Edgar Davids en AZ-er Barry Opdam staan in de belangstelling van Red Bull Salzburg. Ook Dennis Gentenaar heeft mogelijk de kans om zijn carrière voort te zetten in Oostenrijk. Co Adriaanse zal volgend seizoen de leiding hebben en die is van mening dat de selectie versterkt moet worden. In Gentenaar heeft de trainer iemand gevonden die ondanks zijn contract (dat loopt tot 2009) wel open staat voor een transfer.

De 32-jarige Gentenaar staat zelf inderdaad niet onwelwillend tegenover een transfer naar Salzburg. “Ik sta in principe open voor een buitenlands avontuur”, zegt de goalie in De Telegraaf.

Gentenaar is bij Ajax bezig aan zijn tweede seizoen. De oud-keeper van NEC en Borussia Dortmund is achter Maarten Stekelenburg tweede doelman. Volgend seizoen ziet hij echter Kenneth Vermeer terugkeren, waardoor hij mogelijk een stap terug moet doen in de rangorde.

Related posts