A-junioren Olijve en Lachman vertrekken naar FC Groningen

De A-junioren Frank Olijve en Darryl Lachman vertrekken naar FC Groningen, zo meldt Ajaxshowtime.com. Beide A-junioren moesten bij Ajax vertrekken.. In eerste instantie komen beide spelers in het beloftenelftal terecht. De negentienjarige Olijve was dit seizoen basisspeler bij het hoogste jeugdelftal, maar moet onder meer vertrekken door de komst van het Zuid-Afrikaanse talent Daylon Claasen.

Ook Vitesse had belangstelling in voormalig jeugdinternational Darryl Lachman, die zowel als rechtsback als centrale verdediger uit de voeten kan. Lachman verloor in de A1 van Ajax de concurrentiestrijd met Deniz Aslan en Toby Alderweireld. Lachman speelde daardoor zijn wedstrijden afwisselend bij de A1 en de A2. De verdediger kwam twee jaar geleden over van amateurclub Hellas Sport.

Related posts