Heb jij zin om mee te doen met het Para Smit toernooi op 25 mei?

Zondag 25 mei aanstaande zal, zoals je wellicht al vernomen had, voor de 4e keer het Para Smit supporterstoernooi gehouden worden (zie loting). Lokatie zijn de traingsvelden van Ajax naast de ArenA (voor het supportershome). Voor de vierde maal op rij zal ook AjaxF-side.nl met een team vertegenwoordigd zijn op dit leuke toernooi. Helaas hebben enkele fans die mee zouden doen in ons team zich, vanwege diverse redenen, afgemeld. Wij kunnen dus nog wel een enkele voetballer gebruiken!

Heb jij zin in een leuke gezellige voetbaldag en kun je daarnaast ook nog redelijk ballen, ben je minimaal 16 jaar EN in het bezit van een seizoenkaart? Stuur dan even een mailtje dan nemen we zsm contact met je op.

Wellicht tot de 25ste!

Redactie AjaxF-side.NLLees onderstaande verslagen van de voorgaande edities:
Ook 3e Para Smit toernooi groot succes!
Zeer geslaagd 2e Para Smit Toernooi! + Fotospecial
Para Smit toernooi groot succes!

Related posts