Ajax uitgenodigd op jubileumfeest Sunderland

Ajax is door de Engelse club Sunderland uitgenodigd, om op 3 augustus een oefenwedstrijd te komen spelen. De ploeg van trainer Roy Keane speelt de wedstrijd in het teken van een aantal festiviteiten waaronder het feit, dat het 35 jaar geleden is dat Sunderland de FA Cup won.

‘Wij zijn nog steeds trots op die prestatie uit 1973, toen Sunderland ons een van de mooiste successen uit de historie schonk, en verheugen ons erop om het jubileum te vieren tegen een grote club als Ajax’ zegt voorzitter Niall Quinn. De wedstrijd zal gespeeld worden in de thuishaven van Sunderland ‘ Stadium of Light’. Het stadion werd in 1997 geopend, als vervanger van het Roker Park (32.000 plaatsen). Met 49.000 plaatsen is het Stadium of Light het op vier na grootste voetbalstadion in Engeland. Alleen Wembley Stadium, Old Trafford, Emirates Stadium en St. James’ Park hebben een grotere capaciteit

Related posts