Koster wil zich niet bezig houden met vermeende interesse FC Twente

Adrie Koster wordt genoemd bij FC twente als opvolger van de naar Schalke’04 vertrekkende Fred Rutten. Koster wil momenteel niets kwijt over die interesse en zich volledig richten op de laatste play-off wedstrijd van zijn club Ajax, hoe pikant; FC Twente. ”Ik concentreer me op de laatste wedstrijd met Ajax,” aldus Koster dinsdagmiddag.

Mocht hij overigens interesse hebben in de Enschedese job, dan kan Ajax een overgang altijd nog tegenhouden. De 53-jarige trainer kwam onlangs een verlenging van zijn contract overeen in de hoofdstad, en zal aan de slag gaan bij Jong Ajax. ”Ik heb geen clausule in mijn contract die me de mogelijkheid geeft mijn verbintenis met Ajax te beëindigen om hoofdtrainer te worden bij een andere club,” zo verklapte Koster nog wel.

Related posts