Heitinga: ‘Ook Huntelaar toe aan nieuwe stap’

Volgens John Heitinga is ploeggenoot en vriend Klaas Jan Huntelaar toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Dat zij Heitinga gisteravond in het tv-programma Studio Voetbal waar hij te gast was. “Maar wellicht wil Klaas toch nog deel uit gaan maken van ‘het nieuwe Ajax’ , dat weet ik niet”, aldus Heitinga.

Volgens Heitinga dateren voor hemzelf de eerste contacten met Atletico Madrid van vlak na het Amsterdam Tournament, dat aan het begin van het seizoen werd gehouden. “Ze hebben een keer of drie aangeklopt bij Ajax en de manier waarop daar sprak vertrouwen uit”. Heitinga zegt niet te hebben overwogen alsnog bij Ajax te blijven toen hem een verbeterde aanbieding gedaan werd: “Nee, dat maakte geen verschil. Ik heb ook mijn ambities en was toe aan een volgende stap”.

Related posts