Huntelaar in Spaanse, Italiaanse en Engelse kranten opnieuw ‘hot news’

In sportkranten in Engeland, Italië en Spanje wordt er uitgebreid aandacht besteed aan Ajacied Klaas Jan Huntelaar. In Italië wordt er bericht dat hij concreet in beeld zou zijn bij Juventus. In Engeland melden de dagbladen dat hij bij Manchester United de tweede keuze zou zijn achter de Bulgaar Berbatov van Tottenham Hotspur. In Spanje meldt AS dat zowel Real Madrid als Barcelona hem graag zouden willen inlijven. De Madrileense club zou zelfs nog een jaar in Amsterdam willen laten voetballen en pas in de zomer van 2009 wil overnemen, als Huntelaar dat zelf wil.

De Spaanse topclub zou als bedoeling hebben nog dit jaar een akkoord te bereiken met Huntelaar en Ajax. In het seizoen 2009/2010 kan hij dan de overstap maken naar Madrid.

Tegenover het Spaanse dagblad meldde de zaakwaarnemer van The Hunter dat de aanvaller nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Huntelaar gaf recentelijk aan best een jaar langer door te willen in Amsterdam. Over de komst van trainer Marco van Basten en stagiair Dennis Bergkamp was de Oranje-international erg te spreken.

Related posts