‘Van Basten ziet in Seedorf ideale leider’

Marco van Basten wil een serieuze poging wagen om Clarence Seedorf terug te laten keren bij zijn jeugdliefde Ajax, zo bericht de fansite Ajax1.nl dat zich beroept op de papieren versie van Elf. Reden zou zijn dat de Nederlands international naar verluidt ongelukkig is met de beslissing van zijn huidige werkgever AC Milan om Ronaldinho naar Milaan te halen. Dit zou betekenen dat voor Clarence geen plek meer zal zijn in de basiself van de Italiaanse topclub.

Van Basten zou in Seedorf de ideale persoon zien om het middenveld van Ajax te versterken en de leider van het elftal te worden. Ook Seedorf zelf zou wel oren hebben naar een overgang naar de Amsterdamse club.

Of dit bericht echt serieus is valt te betwijfelen. Het is een publiek geheim dat het niet 100 procent botert tussen Van Basten en Seedorf. Bij Oranje gebruikt Van Basten de middenvelder van Milan veelal als wisselspeler. Ook de reden om te vertrekken als Ronaldinho naar Milaan komt lijkt vreemd. Wie wil er nou niet met zo’n speler spelen en bovendien is het geen concurrent voor de positie van Seedorf.

UPDATE 9 mei 22:03uur: INMIDDELS DE ELF HELEMAAL DOORGESPIT MAAR DIT GEREFEREERDE ARTIKEL STAAT ER NIET IN En KOMT WAARSCHIJNLIJK UIT DE DUIM VAN AJAX1.NL!

In januari van dit jaar polste toenmalig voorzitter John Jaakke Seedorf al over een terugkeer naar Ajax maar die had daar toen (nog) weinig trek in zie bericht. Maar even afwachten dus…

Related posts