Noodverordening van kracht rond duel FC Twente – Ajax

Morgenavond (zaterdag 10 mei) speelt Ajax om 19:30 uur in het Panorama Unive stadion van Emmen haar eerste van twee duels in de finale van de play-offs tegen FC Twente. De belangstelling voor het duel was is beide kampen zo groot dat alle beschikbare kaarten in no time over de toonbank gingen. Het stadionnetje in Emmen is zo schandalig klein dat er voor Ajax-fans slechts een kleine 400 kaartjes beschikbaar waren.

Het heeft geen zin komende zaterdag zonder kaartje af te reizen naar Emmen voor de play-off-wedstrijd tussen FC Twente en Ajax, zo meldt Ajax op de officiële website. De gemeente Emmen heeft aangekondigd van een noodverordening gebruik te zullen maken om supporters van Ajax zonder kaartje voor de wedstrijd te weren. Dit betekent dat de politie Ajax-supporters zonder kaartje in Emmen kan arresteren.

Voor de gelukkigen die een kaart hebben weten te bemachtigen is HIER aanvullende info te vinden.

Related posts