‘AZ-duo Donk en De Zeeuw in beeld bij Ajax’

Ajax heeft zijn zinnen gezet op het AZ-duo Ryan Donk en Demy de Zeeuw, zo meldt de weblog van Dap’p’re Strijders vandaag. Donk en zijn zaakwaarnemer waren volgens de site gisteren te gast bij Ajax, alwaar de eerste oriënterende gesprekken over een mogelijke overgang hebben plaatsgevonden. Donk zou samen met Gregory van der Wiel moeten gaan strijden om de lege plek die Heitinga achterlaat.

De interesse voor Demy de Zeeuw is niet nieuw (zie eerdere bericht). De middenvelder, die een rampzalig jaar kende bij AZ, wordt door Van Basten gezien als een welkome aanvulling op het middenveld. Ondanks zijn beroerde vorm maakt De Zeeuw nog altijd kans op een plaats in de EK selectie van Van Basten.

Overigens doen inmiddels ook de geruchten de ronde dat Hedwiges Maduro wel eens zou kunnen terugkeren naar Ajax. Over het waarheidsgehalte van dit gerucht is nog geen duidelijkheid.

Related posts