Aissati wil onder contract bij PSV uit: Ajax wellicht weer een optie?

Ismail Aissati bereikte in de winterstop met de clubleiding overeenstemming over een nieuw contract, maar deze verbintenis is niet door beide partijen ondertekend, zo meldt het AD. En omdat PSV sindsdien afspraken niet nagekomen is, wil Aissati nu onder het contract uit. Aissati’s oude contract liep tot 2009, met daarin opgenomen een gelimiteerde transfersom. Onder meer Ajax toonde zich bereid om deze afkoopsom te betalen, maar Aissati koos in de winter voor een nieuw contract bij PSV. Wegens een financiële kwestie ontbraken de handtekeningen nog op deze nieuwe verbintenis, maar van een mondeling akkoord was wel degelijk sprake. Toch probeert het kamp-Aissati nu om onder deze nieuwe overeenkomst uit te komen.

“Je kunt zeggen dat je een mondeling akkoord had, maar PSV is zijn afspraken op het sportieve vlak aan Ismail totaal niet nagekomen. Zo is hem beloofd dat hij in de tweede helft beduidend meer aan spelen zou toekomen”, zegt zaakwaarnemer Rodger Linse. Daar is totaal niets van terecht gekomen. Ismail gaat nu opnieuw nadenken over zijn toekomst en voelt zich niet meer gebonden aan de wederzijdse afspraken die in december tussen de club en hem zijn gemaakt.”

Bij PSV maakt men zich vooralsnog geen zorgen. “Ik ben ervan overtuigd dat wij nu een bindend contract in bezit hebben. Volgens mij kan niemand daar onderuit. Ik ga ervan uit dat Ismail daarom bij ons blijft”, stelt algemeen directeur Jan Reker.

Zie ook eerdere bericht:
> Van Geel: ‘Aissati was niet in beeld bij Ajax’
> Ajax lijkt Aissati te kunnen vergeten nu die waarschijnlijk bijtekend bij PSV
> Ajax moet PSV wel degelijk tot 2009 een afkoopsom betalen voor Aissati
> Van Geel: ‘Aissati ideale opvolger Sneijder’
> Aissati: ‘interesse Ajax streelt me’
> Reker bevestigt nogmaals dat psv Aissati niet wil laten vertrekken naar Ajax
> ‘PSV bood Aissati zelfs aan bij Ajax’
> Aissati heeft afkoopsom, Ajax meldt zich opnieuw
> ‘Aissati al in november 2008 transfervrij’

Related posts