Zaakwaarnemer: ‘Sulejmani op weg naar Ajax’

Miralem Sulejmani is op weg naar Ajax. Zaakwaarnemer Jovica Radonjic van de aanvaller weet tegenover Goal.com te melden dat beide clubs al drie dagen in onderhandeling zijn, en verwacht dat beide partijen tot een akkoord komen, en dat de 19-jarige Serviër vanaf volgend seizoen uitkomt voor Ajax. Over het bedrag dat met de mogelijke transfer gemoeid is wil Radonjic nog niks kwijt.

Sulejmani is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Friese club en scoorde vijftien keer in 34 wedstrijden. De aanvaller zelf gaf al eerder aan graag naar Ajax te willen vertrekken. Buiten Ajax zijn er nog enkele clubs die naar de diensten van de Serviër hengelen. ‘Ajax is op dit moment het meest serieus’ aldus Radonjic.

Suikeroom feyenoord
Wie zich afvraagt waar Feyenoord de miljoenen vandaan moet halen voor Sulejmani: In de wandelgangen is het een publiek geheim dat de Schijndelse zakenman Hans Brus wel als suikeroom wil dienen. Brus was afgelopen jaar al een van de figuren die de benodigde miljoenen voor het aantrekken van Makaay, Van Bronckhorst en nog wat spul op hoeste. Vorig jaar overwoog Brus nog Johan Derksen definitief de mond te snoeren in zijn voordeel door de toko van Voetbal International op te kopen (‘Feyenoord sprak gisteren met Sulejmani en heeft de beste papieren’
06-05-2008: Frits Barend: ‘Van Basten sprak dag voor Heerenveen-Ajax met Sulejmani’
02-05-2008: ‘Blessure Sulejmani brengt transfer naar Ajax wellicht in stroomversnelling’
29-04-2008: ‘Sulejmani niet naar Feyenoord, wil prijzen winnen’
07-04-2008: Verbeek: ‘Ook Feyenoord geïnteresseerd in Sulejmani’
07-04-2008: ‘Transfer van Sulejmani van SC Heerenveen naar Ajax in ver gevorderd stadium’
01-04-2008: Sulejmani: ‘Voorlopig zit ik hier goed. Ook volgend seizoen.’
31-02-2008: ‘Sulejmani inderdaad in beeld bij Ajax’ maar talent zelf er helemaal niet mee bezig
30-02-2008: Verbeek adviseert Ajax: ‘Ik zou Sulejmani meteen kopen, al kost ie 10 miljoen’
23-02-2008: Alweer een: ‘Ook Sulejmani had op dit moment bij Ajax kunnen spelen’
20-02-2008: Sulejmani niet naar Ajax, PSV of Feyenoord
13-02-2008: Heerenveen wil Sulejmani(19) snel langer vastleggen met Ajax, PSV en Feyenoord op het vinkentouw

Related posts