Wesley Sneijder raadde broer Rodney af nu al naar Real Madrid te gaan; Ook geen rol in halen Huntelaar

Volgens Wesley Sneijder had Real Madrid interesse in zijn jongere broertje Rodney, die in de jeugdopleiding van Ajax speelt. Dat liet Wesley weten in een interview met Voetbal International dat woensdag uitkomt. ‘Ze wilden hem heel graag hebben en Rodney zelf vond het natuurlijk prachtig. Maar toen heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben er geen voorstander van dat junioren steeds vaker naar topclubs gaan. Ik heb hem gezegd dat hij eerst maar eens bij Ajax moet zien door te breken.’

Ook gaat de middenvelder even in op de geruchten als dat hij Klaas Jan Huntelaar zou hebben aangeraden bij Real. Sneijder bemoeit zich er niet mee. ‘Zie je het voor je? Dat ik even bij de voorzitter van Real Madrid binnen loop om hem te vertellen wie hij moet kopen? Zo werkt het dus niet.’

Related posts