Pranjic flirt toch weer met Ajax: ‘Mooi om bij Ajax te spelen’

Eerder gingen de geruchten dat spelbepaler Danijel Pranjic van Heerenveen in de belangstelling stond van Ajax. De Kroatische international gooide zelf echter destijds de deur naar Amsterdam op slot door te stellen niet naar Ajax (en ook feyenoord en psv) te willen (zie bericht). Kennelijk heeft de middenvelder inmiddels zijn visie dusdanig bijgesteld. In Ajax Kick Off zegt de 26-jarige middenvelder dat hij het fantastisch zou vinden om in het Ajax-shirt te mogen spelen.

“Ajax heeft een grote naam. Het zou mooi zijn om daar te gaan spelen. Misschien is het na drie jaar SC Heerenveen tijd om van club te veranderen”, aldus Pranjic tegenover het blad dat voor aanvang van Ajax – SC Heerenveen werd uitgereikt.

Op de vraag of hij opneemt als Ajax belt, antwoordt Pranjic duidelijk: “Ja, natuurlijk. Maar ik ga eerst met mensen van Heerenveen praten om te kijken of we in zo’n situatie tot een goede oplossing kunnen komen. We zien aan het einde van het seizoen wel wat er gebeurt.”

Related posts