‘Ajax probeert Huth en Antunes aan zich te binden’

De Portugese krant A Bola en diverse Engelse media melden dat Ajax komende zomer gaat proberen Robbert Huth (Middlesbrough) en Antunes (AS Roma, gehuurd van Pacos de Ferreria) lost te weken. De twee verdedigers moeten bij Ajax het gat in de verdediging dichten. Centrale verdeiger Huth en linksachter Antunes zouden samen met Bruno Silva en Thomas Vermaelen de defensie moeten gaan vormen bij Ajax.

Robbert Huth ging in 1999 van FC Union Berlin naar Chelsea en ging in de zomer van 2006 naar Middlesbrough. De 23-jarige verdediger kan voor 5 miljoen vertrekken bij Middlesbrough. Linksachter Antunes is eigendom van Pacos de Ferreira, maar gehuurd door AS Roma. Gezien de concurrentie in Rome zou de linksback een transfer naar Ajax wel zien zitten.

Related posts