Ajax bij winst op Heerenveen in Emmen tegen FC Twente

Als Ajax er maandagavond in slaagt zich ten kostte van SC Heerenveen te plaatsen voor de finale van de play-offs dan zal FC Twente de tegenstander zijn. De Tukkers legden kinderlijk eenvoudig NAC gisteravond voor de tweede keer over de knie (1-5). Het thuiswedstrijd in de play-offs finale, op zondag 11 mei, zal Twente wederom ‘thuis’ in het stadion van FC Emmen spelen, zo maakten de Tukkers gisteravond bekend. Het thuisduel tegen NAC (3-0 winst) speelden de tukkers ook al in Emmen, omdat het eigen stadion momenteel uitgebreid wordt.

Voor Ajax-supporters betekent het dat er zeer weinig kaarten beschikbaar zullen zijn (naar verluidt slechts een kleien 400) want het stadion in Emmen heeft in totaal slechts 8.000 plaatsen. Als Ajax doorgaat ten kosste van Heerenveen dan start de voorverkoop voor Ajax-fans dinsdagochtend.

Related posts