Nep zaakwaarnemer Huntelaar laat weer van zich horen

Hij is al eens op zijn vingers getikt (zie bericht), maar hij gaat gewoon door: Vincenzo Morabito heeft in de Italiaanse media opnieuw uitspraken gedaan alsof hij de zaakwaarnemer van Klaas Jan Huntelaar is, zo meldt de Engelse site Aboutaball.co.uk vandaag. Hij zegt vandaag dat Real Madrid zich officieel bij Ajax heeft gemeld voor de spits. Ook heeft AS Roma volgens hem geen belangstelling meer.

De echter zaakwaarnemer Arnold Oosterveer zou enkele maanden geleden al stappen ondernemen, bijvoorbeeld door naar de FIFA te stappen. Huntelaar zei in februari dat hij er ook klaar mee was. ‘Ik ben het zó beu. Ik heb maar één zaakwaarnemer en dat is Arnold Oosterveer’, zei hij in de VI.

Morabito geeft zich al geruime tijd uit als de zaakwaarnemer van de Oranje-international. De Italiaan benadert daarmee diverse clubs en probeert via de status van de Ajacied ook nieuwe spelers aan zich te binden.

Related posts