Arveladze neemt afscheid van betaald voetbal

Shota Arveladze stopt met het spelen van betaald voetbal. De aanvaller die onder meer voor Ajax en Az uitkwam, zal op 3 juni in zijn geboorteland Georgië een afscheidswedstrijd spelen. Bij de wedstrijd die gespeeld gaat worden in Tblisi zullen waarschijnlijk ook veel Nederlandse voetballers aanwezig zijn.

De aanvaller die momenteel nog bij Levante onder contract staat, zal veel grote namen ontvangen bij zijn afscheid. Van de Nederlandse voetballers zullen Danny Blind, Fred Grim, Ronald Waterreus, Arthur Numan, Aron Winter, Richard Witschge, Barry Opdam en Kenneth Perez zeker aanwezig zijn. Luis Figo en Andrei Shevchenko hebben ook een uitnodiging ontvangen, maar zijn nog onzeker.

Michael Laudrup, die dit seizoen succesvol was met Getafe in de Uefa-cup zal zeker aanwezig zijn. Ook Louis van Gaal heeft een uitnodiging ontvangen van de voormalig spits van Ajax. Er zullen hoe dan ook veel Nederlandse mensen uit de voetbalwereld aanwezig zijn. Verder ben ik aan het wachten op antwoord van Edgar Davids en Patrick Kluivert, aldus Shota Arveladze.

Related posts