Ajax A1 eindigt seizoen als vierde na 3-0 winst op FC Utrecht en wacht Heerenveen in bekerfinale

Ajax A1 is in de competitie op een vierde plaats geëindigd. Het laatste duel werd uit bij FC Utrecht met 0-3 gewonnen. Ajax eindigde met een achterstand van zes punten op Feyenoord en Sparta, die in een beslissingswedstrijd moeten uitmaken wie er kampioen wordt van de A-junioren. Ajax kan het seizoen alsnog afsluiten met een prijs. Op 7 juni is Heerenveen de tegenstander in de bekerfinale die gespeeld zal worden in Almere.

Op de ruime overwinning van Ajax op Utrecht viel uiteindelijk weinig af te dingen. De zege had zelfs ruimer uit kunnen vallen als de ploeg zorgvuldiger was omgesprongen met de kansen. De onzorgvuldigheid in de afronding was een van de spaarzame minpuntjes in het spel van de Ajacieden. De doelpunten werden gescoord door Resida, Danso en invaller Renaldo Jongebloet.

Opstelling Ajax A1:
Padt; Floren, Alderweireld, Vorstermans (46. Van der Meulen), Lachman; Schell (46. Overtoom), Blind, Olijve; Antonia (46. Zeegelaar), Resida (60. Jongebloet) en Danso (60. Uiterloo).

Related posts