‘Huntelaar onderdeel van renovatieplan Barcelona’

De Catalaanse krant Sport meldt dat Klaas-Jan Huntelaar in de belangstelling staat van FC Barcelona. De Spaanse topclub zou in Huntelaar het alternatief zien voor Karim Benzema, die aangaf nog één jaar bij zijn huidige club Olympique Lyon te blijven. Doordat Ronaldinho hoogstwaarschijnlijk Barcelona gaat verlaten en ook Thierry Henry verre van gelukkig is in Camp Nou, is Barcelona op zoek naar een nieuwe spits.

De club van trainer Frank Rijkaard zou zo’n 120 miljoen euro hebben vrijgemaakt om te shoppen na het tweede seizoen op rij zonder hoofdprijzen. Zo’n veertig spelers, onder wie Cristiano Ronaldo, Daniel Alves en Cesc Fabregas, mogen zich verheugen in de belangstelling van Barça. Eerder werd al bekend dat Real Madrid in de markt zou zijn voor Huntelaar.

Related posts