FC Twente-Ajax mogelijk in Nijmegen of Arnhem

Mochten Ajax en FC Twente zich weten te plaatsen voor de finale van de play-offs, dan zal FC Twente opnieuw uit moeten wijken naar een ander stadion, vanwege de verbouwing van het eigen Arke stadion.

FC Twente versloeg afgelopen dinsdag NAC Breda met 3-0 in het stadion van FC Emmen. Doordat Ajax ook zeer goede zaken deed door met 1-2 te winnen bij Heerenveen, lijkt de kans dus groot dat beide ploegen elkaar treffen in de finale.
FC Twente-Ajax zal dan gespeeld worden op zaterdag 10 mei en op zondag 18 mei volgt de return in de Amsterdam ArenA.
Voor 10 mei is het stadion in Emmen nog steeds optie nummer één, maar vanwege veiligheidsvoorschriften kan het zijn dat de ploeg van Fred Rutten uit moet wijken naar de Nijmeegse Goffert of naar het Gelredome in Arnhem.

Related posts