‘Blessure Sulejmani brengt transfer naar Ajax wellicht in stroomversnelling’

Nu Miralem Sulejmani geopereerd moet worden aan zijn knie en daardoor dit seizoen uitgespeeld is is de vraag of hij zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen gespeeld heeft en vertrekt. Sulejmani, wordt al geruime tijd in verband gebracht met Ajax. Tot op heden werd er echter nog niet concreet gesproken over een transfer. Reden daarvoor zou zijn dat alle partijen eerst de tweestrijd in de play-offs tussen Ajax en SC Heerenveen af wilden wachten.

Insiders binnen Ajax melden dat er door de blessure van Sulejmani nu al begin volgende week een eerste gesprek zal plaats vinden tussen de zaakwaarnemer(s) van de Serviër en Ajax. Ajax zou inmiddels al geïnformeerd hebben naar de details over de ernst van de blessure. De speler zelf overtuigen over te komen naar Amsterdam lijkt geen probleem maar het verleden heeft geleerd dat er nogal wat duistere figuren rond Sulejmani lopen als zijnde zijn ‘belangenbehartigers’ . In het verleden ketste daardoor onder andere een transfer naar AZ af. Ajax verwacht er met SC Heerenveen sneller uit te zijn. De transfersom van om en nabij de 11 miljoen zou geen probleem zijn voor Ajax.

Zie ook eerdere berichten:
29-04-2008: ‘Sulejmani niet naar Feyenoord, wil prijzen winnen’
07-04-2008: Verbeek: ‘Ook Feyenoord geïnteresseerd in Sulejmani’
07-04-2008: ‘Transfer van Sulejmani van SC Heerenveen naar Ajax in ver gevorderd stadium’
01-04-2008: Sulejmani: ‘Voorlopig zit ik hier goed. Ook volgend seizoen.’
31-02-2008: ‘Sulejmani inderdaad in beeld bij Ajax’ maar talent zelf er helemaal niet mee bezig
30-02-2008: Verbeek adviseert Ajax: ‘Ik zou Sulejmani meteen kopen, al kost ie 10 miljoen’
23-02-2008: Alweer een: ‘Ook Sulejmani had op dit moment bij Ajax kunnen spelen’
20-02-2008: Sulejmani niet naar Ajax, PSV of Feyenoord
13-02-2008: Heerenveen wil Sulejmani(19) snel langer vastleggen met Ajax, PSV en Feyenoord op het vinkentouw

Related posts