‘Van der Meyde aast op terugkeer naar Ajax’

Andy van der Meyde wil terug naar Ajax. De vleugelspits die momenteel onder contract staat bij het Engelse Everton, is daar niet erg succesvol. In het AT5 Programma ‘FC Godenzonen’ liet presentatrice Barbara Barend weten dat Van der Meyde het liefst terugkeert naar zijn grote liefde, Ajax.

Barbara Barend is overigens een goede bekende van Van der Meyde. Onlangs bezocht ze hem bij zijn club in Liverpool en ook tijdens zijn Ajax-periode hadden de twee regelmatig contact. Sinds Andy de overstap maakte van Ajax naar Internazionale in 2003, gaat het niet echt goed met zijn voetbalcarriere. Ook bij Everton kan hij zijn draai niet vinden, en keert hij het liefst terug naar Ajax. In hoeverre Ajax geinteresseerd zou zijn in een eventuele terugkeer van Van der Meyde is niet bekend.
Dat Van der Meyde een echte Ajacied is duidelijk. Onlangs heeft hij het Ajax-logo op zijn lichaam laten tatoeëren.

Related posts