Ook Bakircioglu wil weten waar hij aan toe is

Na Leonardo wil ook Kennedy Bakircioglu duidelijkheid van Ajax over zijn toekomst in Amsterdam, zo laat de Zweed in een interview met Sportweek weten. Kennedy kwam dit seizoen in 23 officiële wedstrijden in actie voor Ajax. De laatste maanden speelt hij echter amper.

De Zweed vraagt zich af of hij onder de nieuwe trainer Marco van Basten weer speeltijd gaat krijgen: “Nu Martin van Geel weg is, weet ik niet waar ik aan toe ben. Wat de nieuwe coach Marco van Basten met mij van plan is, is nog een raadsel. Ik hoop dat hij met me verder wil.”

Overigens is Bakircioglu ervan overtuigd dat het seizoen anders was gelopen als hij in de openingsfase van de competitie geen blessure had opgelopen. “Ik begon het seizoen goed, maar raakte geblesseerd aan een buikspier, eind september. Dat heeft mijn ritme gebroken. Na mijn rentree kon ik de vorm niet meer vinden en verloor ik mijn zelfvertrouwen. Zelfs op mijn trap, normaal gesproken mijn wapen, kon ik niet meer bouwen.”

Toch heeft hij de hoop op een goed slot van het jaar nog niet opgegeven. Hij heeft nog minstens twee wedstrijden de tijd om zijn EK-selectie voor Zweden veilig te stellen. “Ik hoop dat ik tijdens de play-offs nog in actie kom. Ik wil dolgraag naar het EK met Zweden.”

Bron: Sportweek / AOL

Related posts