Leonardo wil snel duidelijkheid van Ajax; clubs staan in de rij

Leonardo hoopt spoedig meer duidelijkheid te hebben over zijn toekomst bij Ajax. De aanvaller werd vorig jaar in de winterstop overgenomen van NAC Breda. Kort na zijn debuut voor Ajax scheurde hij zij kruisband af, waardoor hij pas na de winterstop van dit seizoen weer inzetbaar was.

Onder trainer Adrie Koster maakte hij echter nauwelijks minuten. Leonardo gaat daarom binnenkort om de tafel met Marco van Basten, de aanstaande coach. “Voor Leo is het belangrijk dat hij aan voetballen toekomt”, zegt zijn zaakwaarnemer Hans Coret in Voetbal International. “Nóg een jaar op de bank is niet goed, want hij heeft door blessures al veel te veel wedstrijden gemist. We hopen snel duidelijkheid te krijgen van Ajax over wat de club met Leo van plan is.”

Volgens Coret hoeft de Braziliaan zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. “Als er in Amsterdam geen toekomst is, dan gaat hij gewoon ergens anders spelen. Nu al is er ontzettend veel belangstelling voor hem, maar we wachten eerst af wat de plannen van Ajax met hem zijn.” Volgens VI wil Ajax graag van de linkspoot af en staan de clubs uit de Eredivisie voor hem in de rij.

Related posts