‘Komst De Visser naar Ajax niet uitgesloten’

Volgens het Algemeen Dagblad is het niet ondenkbaar dat Piet de Visser na zijn vertrek bij PSV in Amsterdam bij Ajax zal opduiken. Voor Chelsea – waar De Visser eveneens scoutingswerkzaamheden verricht – is het zeer interessant om jonge, talentvolle spelers te laten rijpen in de top van de Nederlandse Eredivisie. Als dat niet bij PSV kan, is het niet uitgesloten dat de Londenaren hun blik naar de grote rivaal uit de hoofdstad zullen verleggen.

Radio Rijnmond wist afgelopen week uit de mond van Ajax-scout HAns van der Zee op te tekeken dat hij een poging ging wagen zijn oud-collega De Visser naar Ajax ging halen.

De Visser zelf wilde niet op alle geruchten reageren. Hij bevestigde wel dat na 1 juli – als zijn contract in Eindhoven afloopt – wat hem betreft álle opties open liggen. “Maar Ajax is momenteel niet aan de orde.”

De Visser is befaamd vanwege zijn scoutingswerk in Zuid-Amerika. Zo ontdekte hij bijvoorbeeld Gomes, Alex, Ronaldo en Jefferson Farfan.

Related posts