Champions League of niet: Niet dove Stekelenburg blijft Ajax trouw

Ajax kan ook volgend seizoen rekenen op de diensten van keeper Maarten Stekelenburg. In de nieuwste Sportweek laat de Ajax-goalie weten dat hij zijn club trouw blijft. “Volgend seizoen keep ik nog bij Ajax. Of we nou Champions League spelen of niet”, aldus Stekelenburg. “Ik heb pas bijgetekend. Lig nu vast tot 2012. Dat doe je niet zomaar, dan ga je niet drie maanden later weg.”

“Ik zou ook niet weten waarom”, vervolgt de doelman. “Ik ben hier eerste keeper, mijn familie en vrienden wonen in de buurt en ons nieuwe huis in Limmen is net af.” Stekelenburg kijkt met goede moed vooruit naar de aankomende play-offs. Donderdag wacht SC Heerenveen. “Wij zijn favoriet voor de play-offs. We hebben de voorbije twee jaar bewezen dat we deze klus kunnen klaren. Het worden mooie wedstrijden met SC Heerenveen. Het laatste duel wonnen we met 4-2, maar het had net zo goed 5-2 voor SC Heerenveen kunnen zijn.”

Overigens ontkracht Stekelenburg in het interview de berichten dat hij halfdoof zou zijn. “Ik hoor alles”, aldus de Ajacied.

Related posts