‘Sulejmani niet naar Feyenoord, wil prijzen winnen’

Miralem Sulejmani speelt het komende seizoen niet voor Feyenoord. Jack van Gelder meldde in Studio Voetbal dat de spits van SC Heerenveen liever niet naar de bekerwinnaar gaat. Sulejmani heeft volgens journalist Hugo Borst nee gezegd tegen de Rotterdammers, omdat hij liever prijzen wint. Dit leek hem niet mogelijk bij Feyenoord.

Zelfs het feit dat zijn huidige trainer Gertjan Verbeek komend seizoen in De Kuip werkzaam is, kon de Serviër niet overtuigen. Clubs in het binnen- en buitenland blijven strijden om de handtekening van de smaakmaker. PSV en Ajax lijken de grootste kanshebbers om Sulejmani binnen te halen. De middenvelder heeft bij Heerenveen nog een contract tot 2010.

Voor Ajax zou de komst van Sulejmani de hoogste prioriteit hebben. De jonge spits werd onlangs uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Heerenveen verlangt een transfersom van rond de elf miljoen euro. Naast de traditionele Top Drie zijn ook enkele buitenlandse clubs geïnteresseerd.

Related posts