Ajax zonder Vermaelen in de play-offs

Adrie Koster kan in de play-offs hoogstwaarschijnlijk niet beschikken over Thomas Vermaelen. De verdediger kampt met een liesblessure en kan daardoor dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie komen.

Vermaelen liep zijn lieskwetsuur twee weken geleden op en in die afgelopen weken heeft hij geen bal fatsoenlijk kunnen aanraken. “Het gaat niet zo goed”, vertelde Vermaelen in het AD. “Ik kan alleen maar fietsen en wat krachttraining doen. Rust is het enige wat helpt.”

Vermaelen stond eerder dit seizoen al drie maanden aan de kant met een enkelblessure. “Het lukte me altijd snel op niveau te komen als ik geblesseerd was geweest. Daar heb ik geen twijfels over. Ik hoop alleen dat het herstel wat sneller gaat. Maar ik denk dat de play-offs een moeilijk verhaal worden”, aldus Vermaelen.

Related posts