Cvitanich voor 5 jaar naar Ajax

Ajax heeft zijn eerste aankoop voor het nieuwe seizoen binnen. Dario Cvitanich tekende maandag in Amsterdam een contract tot medio 2013. Met de transfer is naar verluidt een bedrag van zeven miljoen euro gemoeid.De 23-jarige aanvaller komt over van Club Atletico Banfield uit Argentinie. Bij die club speelde hij vijf jaar in het eerste. In totaal speelde hij negentig wedstrijden voor de Argentijnse club, waarin hij 31 maal doel trof. De aanvaller, die op meerdere posities inzetbaar is, is de eerste aankoop van de toekomstige coach Marco van Basten. Cvitanich kijkt uit naar de samenwerking met zijn nieuwe trainer, Marco van Basten. ‘Het is fantastisch om te kunnen leren van iemand zoals hij, met al zijn ervaring en wat hij in zijn carriere heeft gepresteerd. En dat ook nog eens bij een prachtige club als Ajax’, zegt hij op de website van Banfield.


Related posts